Verzenden

Levertijden:
Wij werken met veelal gepersonaliseerde producten waardoor wij een levertijd van 7 werkdagen aanhouden. Het kan voorkomen dat uw bestelling eerder wordt verzonden, maar dat is alleen maar LEUK! Toch?

Met spoed iets leuks nodig? Neem dan contact met ons op.

Verzendkosten:
Voor bestellingen boven de €100,- hanteren wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de €100,- gelden de volgende tarieven:
– brievenbuspakket: 4,50
– pakket: 6,95

Voor bestellingen naar het buitenland vragen wij om contact met ons op te nemen. Wij kijken dan naar de mogelijkheden.

Afhalen:
Verzendkosten zijn natuurlijk nooit LEUK! Wilt u deze graag besparen dan kunt u op afspraak uw bestelling afhalen in Cromvoirt. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor afhalen. U ontvangt vervolgens een e-mail wanneer uw bestelling klaar ligt, zodat u een afspraak kunt maken om het af te halen.

Retourneren

Vindt u uw bestelling toch niet leuk? Of is er een product beschadigd? Dan heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wij vragen u een e-mail te sturen naar info@leukvanhoutenstaal.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens:
– Naam en adres;
– Bestelnummer;
– Het product wat u wilt retourneren;
– Uw bankrekeningnummer.

U ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie met daarin ons retouradres. Na het kenbaar maken van uw annulering heeft u 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. De verzendkosten voor het retourneren naar LEUK! van hout en staal zijn voor eigen rekening. Uw bestelling dient compleet en indien mogelijk in originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Mocht een product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel de producten dus met zorg en zorg ervoor dat een retour goed verpakt is.

Als wij uw retour in goede orde hebben ontvangen dan zullen wij het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten op uw rekening.

Naar wens gemaakte en gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd! Tenzij het product beschadigd is.