Wat is een leuk kraamcadeau?

Wat is een leuk kraamcadeau?

Een lief klein wondertje is geboren! Om dat te vieren wordt er vaak een bijzonder kraamcadeau gegeven aan de kersverse ouders van de baby(s). En dan is er eigenlijk niks persoonlijkers dan de naam van het kindje erin te verwerken. Maar wat is een leuk kraam cadeau? Zo hebben wij veel babycadeaus met naam. Een geboorte cadeau met naam is dan altijd perfect. Denk aan een houten naampuzzel, een herinneringskist  of een houten geboorteposter. Alle babycadeaus met naam van hout zijn duurzaam en daardoor gaan ze een leven lang mee! Op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een jongen of juist een kraamcadeau voor een meisje?  In deze blog laten we zien welke gepersonaliseerde kraamcadeaus van hout we in ons assortiment hebben en zo helpen we je om een keuze te maken geheel naar jouw wens!

Houten geboorteposter

Een houten geboorteposter als geboortecadeau met naam is meteen een mooie accessoire in de slaapkamer van je kindje. De gegevens, zoals het geboortegewicht, de tijd van de geboorte en de lengte van je kindje, worden hierop gegraveerd. Niet alleen LEUK om te geven of te krijgen, maar deze duurzame poster is sterk en kan worden neergezet of opgehangen!

geboorteposter met hartje en gegevens geboorteposter met dino en gegevens

Puzzel met naam

Ook al zo’n pareltje! Een mooi cadeau van hout met de naam van het kindje. LEUK voor een kraamcadeau, maar ook zeker om een 1 of 2 jarige cadeau te geven. Eindeloos puzzelen met deze duurzame houten naampuzzel. Je kunt er ook voor kiezen om de puzzel op een standaard te laten plaatsen, zodat hij ook kan stralen op of in de kast!

houten naampuzzel met zwarte letters houten naampuzzel met naturel letters

Herinneringskist met naam

Wat is er nu mooier dan een gepersonaliseerd bijzonder kraamcadeau waar alle belangrijke spulletjes in bewaard kunnen worden. Het eerste pakje, tutje, knuffeltje, mutsje en noem maar op. Heeft het kindje in het ziekenhuis gelegen na de geboorte? Dan is deze herinneringskist ook mooi om alle waardevolle momenten in te bewaren. Van foto’s, tot naambandje, tot couveuse knuffel of dekentje. Een kist, met mooie en soms minder mooie momenten, maar juist allemaal even dierbaar! Dit babycadeau zal altijd in de smaak vallen. Kies een van onze mooie ontwerpen uit, mail ons een geboortekaartje of app ons voor meer opties!

herinneringskist met een afbeelding van een bloem, naam en geboortegegevens

Naamcirkel

Een houten naamcirkel is een geweldige toevoeging in het kamertje van de kleine. Een eyecatcher aan de muur met de naam van hun dierbaarste bezit. En daarom is dit ook een geweldig mooi kraamcadeau van hout. Onze naamcirkel is in 3 varianten te verkrijgen. Een houten naamcirkel, houten naamcirkel – jungle en een sierlijke variant houten naamcirkel – sierlijk. Ook kun je een keuze maken in 2 verschillende maten, in een diameter van 30cm of 40cm.  Voor ieder wat wils! Toch net een andere wens? Laat het ons weten! 

Naamcirkel hout met naam

Houten vlaggen letters

In elk huis hangen er vlaggen bij bijzondere situaties. Een geboorte is zo’n situatie en daardoor kan een houten vlag met naam niet ontbreken. Als babycadeau met naam is dit een heel mooi idee. We zien vaak dat de vlaggen aan de box of het bedje gehangen worden. Daarna komt het elk jaar weer van pas als hij of zij jarig is! Het zijn stevige vlaggen, gaan levenslang mee en je kunt ze eventueel nog naar eigen wens verven. We hebben 2 verschillende varianten vlaggen. Bij de ene variant is de naam van het kindje in de vlag gegraveerd en bij de andere variant is deze eruit gesneden. Ook is het mogelijk om figuurtjes op een vlag te laten graveren of uit te laten snijden. Kijk vooral even verder via de linken; houten vlaggetjes (punt) en houten vlaggetjes en maak de keuze die jij het mooiste vindt!

Houten naam of tekst van hout

Een trend waar je niet omheen kunt. Een mooie houten naam of een tekst aan de muur. WAUW! Hier wordt iedereen enthousiast van. Een mooie decoratie op de babykamer mag niet ontbreken. En net zoals alle andere producten is dit ook een mooi baby cadeau met naam! De verschillende lettertypen waar je uit kunt kiezen en het formaat maakt dat dit een perfect kraamcadeau gaat zijn die bij diegene past! houten naam of tekst (20-60 cm), houten naam of tekst (70-100cm),

Houten naam Ava Houten naam

Houten memory

Wie wordt er nu niet enthousiast van spelletjes spelen? Iedereen ken het, memory! Deze houten memory is een creatief cadeau in het thema jungle of boerderijdieren! Misschien niet meteen de eerste gedachten om te geven als kraamcadeau van hout, maar juist des te origineler ben je! Later nog kunnen spelen met een kraamcadeau wat gegeven is, dan blijf je voor altijd in hun gedachten, LEUK toch!

houten memory met safari afbeeldingen houten memory met boerderij afbeeldingen

Mijlpaalkaarten

Ons laatste toppertje van deze blog: De mijlpaalkaarten! Ze zeggen veel met weinig woorden. Zie je de kleine al liggen met een speelse ‘schijf’ met zijn of haar eigen naam en/of tekst erop? De schijven worden vaak gebruikt om foto’s mee te maken. Dierbare foto’s! Want alle mijlpalen mogen in het fotoboek niet ontbreken. En foto’s worden extra LEUK met zo’n mooie accessoire erbij. Laat je kindje de schijf vasthouden of leg hem ernaast. ALTIJD goed! Ze worden zo snel groot… leg het vast! Weer een gepersonaliseerd kraamcadeau van hout. We zijn er gek op!

Mijlpaalkaarten

Dit waren onze favorieten kraamcadeaus met naam van hout! Met liefde en trots maken wij jullie producten zodat een kraamvisite of kraamfeest niet meer stuk kan! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LEUK! maakt gebruik van cookies om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.